Flori de Florii

De ce oferim flori de Florii?

Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină celebrată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui.

Sărbătoarea marchează un eveniment menționat de către toate cele patru evanghelii: intrarea lui Iisus în cetatea Ierusalimului. 

Atunci Fiul lui Dumnezeu a fost întâmpinat de mulțime cu ramuri de măslini și finiculi.

Florile creștinilor amintesc de aceste ramuri, despre care se crede că sunt un simbol al triumfului vieții asupra morții.

Cui dăruim flori de Florii?

Sărbătoarea Floriilor este ocazia perfectă pentru a dărui flori, mai ales persoanelor care poartă nume de flori : Crina, Anemona, Iris, Narcisa, Roza, Florentina, Florina, Florica, Brandusa, Camelia, Delia, Lacramioara, Lili, Liliana, Margareta, Sanziana, Violeta, Viorica, Veronica etc.

Și bărbații pot fi sărbătoriți în Duminica Floriilor. Cele mai întâlnite nume sunt: Codrin, Florin, Laur, Laurențiu, Mugur, Narcis, Viorel.

 O surpriză frumoasă ar fi să oferim buchete care conţin floarea a căror nume este purtat de către sărbătorit. Florăria Expresii florale vă oferă câteva variante ce se potrivesc perfect!

În categoria Florii, special dedicată acestei sărbători, găseşti cele mai deosebite buchete cu flori special alese pentru sărbătoritele zilei şi nu numai. 

Poţi comanda online buchetul preferat, sau la telefon +40742479728 şi el va ajunge la destinaţie în 2 ore, oriunde în Bacău.

Expresii florale – Când te gândești la flori, te gândești la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.