De ce Florăria ”Expresii Florale”? 

Florarie Bacau Expresii florale

Pentru că:

– este în zona centrală a orașului

– este intr-un hypermarket. Poți cumpăra din același loc aproape toată gama de produse, sau poți lansa comanda de flori la noi, iar tu sa mergi sa iți faci cumpărăturile linistit. Când ai terminat, e gata si buchetul tău. Ai economisit timp.

– aici sunt peste 250 locuri de parcare acoperite. Nu te plouă, nu te ninge, nu te bate soarele, nu iei amendă pentru parcare.

– avem personal tânăr, amabil și cu experiență. 

– găsești permanent flori proaspete și sortimente multiple. Florile sunt ținute la frigider, la temperatura de 6 grade Celsius, iar atunci cand sunt expuse stau intr-un ambient plăcut cu temparatură constantă. Nu ingheață, nu le arde soarele, nu stau ingrămădite.

Florarie Bacau Expresii Florale

– avem program toată săptămâna de luni până duminică, în fiecare zi de la 9:00 la 21:00 

– poti achita cu cardul

-poți achita în rate. Da, ai citit bine, poți cumpăra flori în rate. Suntem singurii din Bacău care oferim acest serviciu. Plata în rate se poate face momentan doar în florarie, în anumite condiții.

-poti cumpăra de pe site-ul nostru:
www.expresii-florale.ro 
Cum? Afla aici!

– primim comenzi telefonic. Ne puteți contacta telefonic la nr
+40 742 479 728 de luni până duminică în intervalul orar 9:00 – 20:00, și puteți lansa comanda. Veți primi tot suportul necesar.

livram la adresă în 2 ore prin curierul propriu.
Comenzile care se finalizează până la ora 18.00, vor fi livrate în aceeași zi. Comenzile finalizate după ora 18.00, vor fi livrate a doua zi.
În zilele foarte aglomerate gen 14 februarie, 1 martie, 8 martie există posibilitatea ca termenul de livrare să nu se respecte exact. Vă asigurăm de tot efortul nostru pentru respectarea termenului de 2 ore, dar nu excludem și varianta de a întarzia.
Veți fi informați de la început dacă este posibil să apară întârzieri.

Florarie Bacau Expresii Florale

2 thoughts on “De ce Florăria ”Expresii Florale”? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.