În 2014, am deschis porțile către o nouă lume a frumuseții florilor.
 
     De la o vârstă fragedă, am fost fascinată de farmecul lor. Copilăria petrecută în mijlocul unei grădini pline de flori m-a învățat să prețuiesc fiecare petală și fiecare nuanță. Pe măsură ce am crescut, pasiunea mea pentru frumusețea florală s-a transformat într-o viziune de a aduce rafinament și eleganță în viața oamenilor.
     Astfel, s-a născut ideea unei florării care să ofere mai mult decât simple buchete – o experiență a esteticii și a prospețimii.
Înființarea primului nostru magazin a fost marcată de emoție și curaj. Știam că pe piața din Bacău exista nevoia unor aranjamente florale care să reprezinte cu succes eleganța și rafinamentul. Astfel, am început să deschidem ușa către această nișă de frumusețe.
 
     Clienții noștri sunt oameni care apreciază eleganța și rafinamentul în toate aspectele vieții lor. Ei caută nu doar simple buchete, ci opere de artă florale care să îi reprezinte cu succes. Și, pe lângă aspectul estetic, nevoia lor primordială este aceea de a oferi flori proaspete și frumoase, care să aducă bucurie și să transmită cele mai frumoase sentimente.
 
Florăria Expresii Florale Bacău. Buchete de excepție, aranjamente moderne, flori proaspete.
 
     Fiecare floare, în toate culorile și speciile, este proaspătă și reprezintă o poveste de frumusețe și eleganță. Noi ne angajăm să oferim produse de cea mai bună calitate, care să aducă zâmbete sincere și momente de bucurie autentică.
Mădălina Bejenaru, manager „Expresii Florale”