Totul a început în 2014.
    De mică mi-au plăcut florile. Acasă, la părinți, aveam o adevărată grădină botanică, dacă pot să spun așa. Mamei mele îi plăceau foarte mult florile și mi-a dat mie sarcina să le îngrijesc.
Crescând, am început să le îndrăgesc și eu, să îmi placă și mie florile. Așa a venit și ideea unei florării.
    Pentru că îmi place frumosul. Îmi place culoarea, ador mirosul de floare. Și frumosul din fiecare floare. Dacă nu iubești florile, nu ai nicio șansă în acest tip de afacere. Știți cum e… floarea simte dacă e iubită. Pe mine, personal, florile mă binedispun, îmi dau o stare de bine. Și așa pot să și creez”.
    Începutul a fost foarte greu. A fost și frica normală unui început, teama de necunoscut, pornirea pe un drum cu totul și cu totul nou. Pentru că la momentul în care am deschis prima florărie am sesizat că pe piața din Bacău lipsea acel frumos, acel elegant în ceea ce privește un aranjament floral,ne-am găsit drumul, am deschis ușa acestei nișe.
   Clienții nostri sunt oamenii cărora le place frumosul. Un alt stil și un alt fel de aranjament. Nu în clasicul buchet învelit în celofan lucios, în care să existe același tip de floare, de aceeași culoare.
Noi mergem pe ceva mai elegant. Clienții noștri s-au obișnuit cu stilul nostru, ne ascultă sfaturile și sunt foarte mulțumiți.

Floraria Expresii Florale Bacau.

Buchete deosebite, aranjamente moderne, flori proaspete.

Florile vândute în toate culorile, pe toate speciile, sunt proaspete, fără sclipiciuri, fără lipici, nu sunt ofilite, trecute.
„Garantăm produse foarte bune, flori proaspete și aranjamente moderne. Și, cum este și deviza noastră, sperăm ca atunci când vă gândiți la flori, când doriți să oferiți o floare… să vă gândiți la «Expresii Florale».”
Mădălina Bejenaru, manager ”Expresii Florale”