Susținem cadrele medicale din Bacău! Sunteți eroii noștri!

În aceste zile extrem de tensionate considerăm că băcăuanii care sunt în prima linie de apărare în lupta împotriva infecției COVID – 19 au nevoie de sprijin moral.

Cu drag am pregatit pentru personalul medical al Spitalului Județean de Urgență Bacău, Secția Boli Infecțioase Adulți și Secția Boli Infecțioase Copii buchete de flori pe care le-am oferit din partea dumneavoastră, a tuturor băcăuanilor.

previous arrow
next arrow
Slider

Le-am mulțumit pentru efortul și sacrificiul lor și le-am încurajat să meargă mai departe cu speranța că #totulvafibine.

Mulțumim doamnei doctor Ioana Raluca Dinu, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Bacău pentru ca ne-a ajutat să facem acest gest.

Nu sunteţi singuri!

Susținem cadrele medicale din Bacău! Sunteți eroii noștri!În aceste zile extrem de tensionate considerăm că băcăuanii care sunt în prima linie de apărare în lupta împotriva infecției COVID 19 au nevoie de sprijin moral.Cu drag am pregatit pentru personalul medical al Spitalului Județean de Urgență Bacău, Secția Boli Infecțioase Adulți și Secția Boli Infecțioase Copii buchete de flori pe care le-am oferit din partea dumneavoastră, a tuturor băcăuanilor.Le-am mulțumit pentru efortul și sacrificiul lor și le-am încurajat să meargă mai departe cu speranța că #totulvafibine.Mulțumim doamnei doctor Ioana Raluca Dinu, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Bacău pentru ca ne-a ajutat să facem acest gest.Nu sunteţi singuri!#totulvafibine #nefacembine #expresiiflorale

Publicată de Expresii florale pe Marţi, 24 martie 2020

#totulvafibine #nefacembine #expresiiflorale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.