Buchet 13

1.100 lei

Buchet cu 101 trandafiri roșii, livrare gratuită în Bacău.

Trandafirii roșii sunt văzuți ca un simbol al eleganței și al frumuseții. Sunt asociți cu declarația de iubire. Ei pot fi oferiți simpli, în buchet sau într-un aranjament floral în cutie, coș sau orice alt suport.

  • Conține: 101 trandafiri, eucalipt.
  • Poate fi lucrat și în alte culori, puteți menționa acest lucru în nota de comandă.
  • Poza prezintă un aranjament floral real, așa cum a fost realizat și livrat la comanda unui client Expresii Florale.
  • Trandafirii pot fi îmbobociți, sau poate diferi nuața, în funcție de disponibilitatea pe stoc.
  • Orice comandă poate fi însoţită de o felicitare cu un mesaj completat de dumneavoastră în formularul de comandă.
  • Produs perisabil – nu se returnează. Nu este comestibil.
  • Livrare gratuită în Bacău, și contracost în afara Bacăului.

Trandafirii roșii pot fi cadoul perfect pentru perosana iubită de ziua ei, atunci când dorești să o ceri în căsătorie, sau când vrei pur și simplu să-i amintești că o iubești.

Numărul de trandafiri poate evoca și un element important al relației, cum ar fi lunile sau anii petrecuți împreună, aniversarea unei intâlniri, căsătoria sau cifra purtătoare de noroc a cuplului.

Culorile trandafirilor au fiecare semnificația lor: rozul evocă tandrețe și blândețe, albul reprezintă dragostea pură, portocaliul este carnal, iar galbenul trimite mai degrabă la împăcare.

Buchetul poate fi însoțit de o felicitare, se pot adăuga o bijuterie, o cutie cu bomboane, o sticlă de șampanie sau o sticluță cu parfum.

Aceast buchet de trandafiri roșii, poate fi livrată gratuit, la adresă de către un curier propriu în maxim 3 ore de la lansarea comenzii sau la o oră anume

Categorii: , ,